fredag 18 september 2015

Veckobrev v. 38

Hej alla!


Så här glada är eleverna i 4a när de ska springa skoljoggen 2015!  Alla gjorde en god motionsinsats idag även jag och Maliha deltog i löpningen. Den som sprang ihop flest streck i 4A var Aleksa - 16 streck, tätt följt av Linnéa, Julia och Kyra med 15 streck var. En extra stor applåd till dessa hurtbullar och en stor applåd till alla oss andra. Tack för bidrag till springslanten!



Rörelse är livet!


Vi hade till och med uppehåll under löpturen!

Kommande vecka är det samtalsvecka på Rösjöskolan och ordinarie klasslärare har förskjuten arbetstid och börjar kl.10. Eleverna följer schemat och startar kl.8.10 som vanligt. På mån och tis är det Eva A, biträdande rektor för fritids, som kommer att ha engelska och matte med 4a, även Maliha är med. Ons är Maliha ensam  kl.8.10 - 8.55 fram till idrotten, tor och fre följer schemat.

Det kommer att vara en skrivuppgift i svenskläxa till torsdagar (sparar läsläxan lite). Den heter oskrivna blad och utgår från en bild som finns på ett papper och utifrån den skriver man meningar.

Denna vecka har vi lagt fokus på att förbereda utvecklingssamtal. Det har fyllts i gubbar i Unikum för att vi vuxna ska veta hur eleven trivs och vad den är duktig i och vad den ev vill få stöttning i. Vi har stött på tekniska problem så att mitt hår har blivit krulligt, men nu tror jag att vi har koll på läget när det gäller digitaliseringen. Alla är inte klara med sina förberedelser.

Glad helg!
/Helena & Maliha





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar