lördag 14 december 2013

Veckobrev v. 50

Hej på er!

Under veckan som gått har vi arbetat vidare med våra julböcker. Efter vårt besök i kyrkan i torsdags var vi inspirerade att berätta om historien kring Jesus födelse. Som ni kanske hörde fick vi vänta länge på bussen när vi skulle ta oss tillbaka till skolan. Tre fullsatta bussar körde förbi oss innan vi tog oss till centrum för att få plats på bussen. Eleverna var tappra som orkade vänta så länge på bussen! Vi passade på att träna på talkamrater, dubblor och tiokamrater medan vi väntade.

Vi har i veckan gjort klart våra berättelser om Trollkarlen. Vi har gjort en fin framsida till dem! Vi kommer läsa berättelserna för varandra under nästa vecka. I matte har vi arbetat färdigt med kapitel 3 och fortsatt träna på tom tallinje.

I kapitel 3 i Diamantjakten har vi pratat om instruktioner och om dubbelnamn. Vi blev väldigt sugna på att ta med ett eget gosedjur hemifrån när vi läste om nallen Maj-Björn. På tisdag tänkte vi att alla tar med sig en nalle eller gosedjur som betyder lite extra!

Under nästa vecka kommer vi att fylla i bedömningsmatriser i Unikum. Elevernas skriftliga omdömen kommer att läggas in i mars!


Nästa vecka:
Måndag: Läsläxan samt protokoll lämnas in.
Tisdag: Idrott. Ny läsläxa lämnas ut, inga andra läxor. Ta gärna med en nalle eller gosedjur.
Fredag: Läsläxan lämnas in. Julavslutning kl. 14.00-ca 15.00 på skolgården. Alla klasser sjunger en sång.

Vi önskar er en trevlig vecka! //Camilla och Shirin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar