fredag 10 juni 2016

Veckobrev v.23Hej alla!
Vilka häftiga frisyrer eleverna hade i onsdags på Crazy Hairday. 


Julias Cup cakes var verkligen vackra kreationer & frestande att vilja smaka!
Här får ni chansen att lyssna till klass 4a bidrag i Talangfighten fre 10/6 2016 "Livet är en saga", elevernas egen text till melodin "If I were sorry":

Vi har börjat plocka ner saker från väggarna och delat ut material som använts under året. Om ditt barn inte tagit med sig en påse till denna vecka vore det toppen att ta med det kommande vecka på mån- eller tisdag. Barnens egenpåhittade fabler börjar bli klara och de ska få läsa upp dem inför klassen kommande vecka. De har kämpat riktigt bra!

På måndag är det fotbollsmatch, mellan lärare och åk 6 med start kl.13.00 som vi kommer att titta på. Dock hinner klassen ha utomhusidrott innan så det gäller att ta med gympapåse som vanligt!

Inga läxor ges mer för terminen men självklart önskar jag att alla eleverna får ett läslov och fortsätter att underhålla läsningen. Tänk på att läshastigheten är en färskvara som behöver underhållas.

På skolavslutningen torsdag 16/6 påminner jag om att det är lite sovmorgon och klassen ses i klassrummet kl.8.30 för att önska glad sommar. På gården är det gemensam avslutning från kl.9.00 som ni är välkomna till. Klassen står på sin vanliga samlingsplats vid basketkorgen.

Önskar er alla en härlig helg!

/Helena


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar