fredag 23 oktober 2015

Veckobrev v. 43

Hej alla!

Nu så har vi kommit halvvägs in i höstterminen. Maliha och jag tycker att det allt som oftast fungerar bra med studieron i klassrummet.  Eleverna är duktiga på att försöka lösa uppgifter de får, föra intressanta diskussioner och det är roligt att undervisa dem.  Sociala saker som händer på rasterna reder vi ut här tillsammans. Tycker vi att det inte behöver lyftas vidare hör vi inte av oss till er föräldrar utan räknar med att vi löst problemet innan eleverna går hem för dagen.

Igår torsdag hade vi brandövning och klassen klarade av det bra. Larmet gick och klassen gick lugnt ut till fotbollsplanen och ställde upp sig i nummerordning enligt klasslistan så att Tove och Maliha kunde räkna in dem.

Skolfotona lär vara på gång, för de som väntar på dem.  

Jag lägger in information från klassförälder Ingbritt, Linnéas mamma, som har dragit igång planer på en klassfest. Hoppas att det är några av er andra som kan hjälpa till. Klassfester är alltid bra för sammanhållningen i en klass, enligt mig.

Hej alla i klass 4A!
Det är dags för klassfest!!
Planen är att ha disko/kul kväll i skolans lokaler den 19/11.
Några av klassföräldrarna har svårt att delta denna termin så om någon vill byta så vore det toppen. Vore även kul om några fler ville vara med och planera och göra detta till en minnesvärd kväll för barnen!! 
Hör gärna av er 😊
Glöm inte att reservera kvällen i almanackan!! Inbjudan kommer senare 😉
Ha det gott!Imorgon den 24 oktober firar världen 70 år, idag framförde 4a ett FN-tal till Rösjöskolans elever och personal sedan sjöng hela åk 6 "We are the world".
Maliha och jag önskar er en skön höstlovsvecka med hopp om att hinna läsa en bra bok!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar