fredag 19 september 2014

Information
Hejsan! 
Det har varit en fortsatt solig och skön vecka! Vi hade en fantastisk dag i onsdags när vi sprang skoljoggen. I matten har vi fortsatt med problemlösning och vid sidan om det har alla elever fått inloggningar till NOMP (se länk i bloggen). Där finns färdighetsträning i matematik som man kan nå från vilken dator som helst. Jag har delat uppdrag för varje elev så man får träna på sin egen nivå. Under utvecklingssamtalet tittar vi på NOMP tillsammans så att ni får en inblick i hur det fungerar. För er som vill går det jättebra att titta innan, många elever kan redan sina inloggningsuppgifter utantill.  
I torsdags var det dags att gå till valurnorna! Vi har med spänning följt det riktiga valet och vi har haft många intressanta diskussioner om hur det fungerar "på riktigt" Man märker också att många av er pratat om vårt parlamentariska läge hemma och det gör också eleverna ännu mer engagerade i ämnet. Vi tittade på våra egna partiprogram som vi skapat i grupperna och fick sedan gå och rösta. Det blev delad majoritet mellan Barnpartiet och Edsbergspartiet!
Nästa vecka har vi utvecklingssamtal. Undervisningen kommer att ske som vanligt i klassrummet men med andra lärare före kl. 10.00. På tisdag är alla elever ute fram till kl. 10.00 så det är bra om alla har varma kläder!  

Vi har också en föräldrarådsrepresentant! Kyras pappa Fredrik Lindmark gör comeback och tar emot era frågor som ni vill lyfta i rådet. Tack Fredrik! 


Elever i 3ABC röstade i treornas val. Självklart fick man hålla sin röst hemlig! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar